Uberørt af byens travlhed tekst

Uberørt af byens travlhed – Fest ABC

Mel.: Klaus Brinch 1990. Tekst: Lars Busk Sørensen. … Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus,. som en helle midt i larmen står det underligste hus.

Uberørt af byens travlhed – Højskolesangbogen

Uberørt af byens travlhed

Fakta om Uberørt af byens travlhed. Nr. 62 i Højskolesangbogens 19. udgave. Tekst: Lars Busk, 1990. Melodi: Klaus Brinch, 1990. Skrevet til Kirkefondets 100 …

Lars Busk Sørensens salme er skrevet som en hyldest til kirken i storbyen, hvor den ligger som et helle midt i travlhed og trafik. Sproget er underfundigt, og versemålet er usædvanligt langt, men melodien løser udfordringen ved at gentage fraserne forskudt en tone eller to, så melodien fremstår genkendelig.

Uberørt af byens travlhed – salmer.dk

salmer.dk – Salmedatabasen | Salmer og salmestof

Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus, som en helle midt i larmen står det underligste hus. Stilhed, der er livets egen, overdøver dagens krav,

Danmarks største salming af danske salmer. Nye som gamle

Salme 331 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 331

Uberørt af byens travlhed. Mel.: Klaus Brinch 1990. Denne salmetekst er ikke til rådighed,. men melodien kan afspilles …

Pĺ Den Danske Salmebog Online kan du hřre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dĺb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, pĺske og pinse.

folkekirken.dk – “Uberørt af byens travlhed og trafikkens…

“Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus, som en helle midt i larmen står det underligste … Skøn melodi og tekst- en af de bedste nyere salmer.

fra vor skabers egen mund. Uberørt af byens travlhed Tekst

Tekst: Lars Busk Sørensen 1990. Melodi: Klaus Brinch 1990. Uberørt af byens travlhed. og trafikkens tunge brus,. som en helle midt i larmen.

331: Uberørt af byens travlhed.. – Dagens ord

Dagens ord

331: Uberørt af byens travlhed.. Afspil Pause Stop. Salmen synges af: Ringe Kirkes Pigekor. Mel: Klaus Brinch (1990). Tekst: Lars Busk Sørensen (1990).

Dagens ord er et tankevækkende input lige når og hvor, du har brug for det.

MODERNE – Kirketour

Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge brus, som en helle midt i larmen står det … Tekst: Lars Busk Sørensen. Salmesang i Hørby Kirke. Undersider.

Keywords: uberørt af byens travlhed tekst