Gækkebrev tekst sjov

Få inspiration til årets gækkebreve & 12 sjove gækkebreve rim

Få inspiration til årets gækkebreve & 12 sjove gækkebreve rim | Bio-tex

6. apr. 2020 — Påske betyder gækkebreve og gækkevers. Her finder du skabeloner til de fineste gækkebreve og 26 sjove gækkevers. Se alle gækkeversene her.

Mangler dit barn inspiration til årets gækkebrev eller gækkebreve rim? Få inspiration til årets gækkebreve & 10 sjove gækkebreve rim her »

2 fine gækkebreve og 26 sjove gækkevers til påske. Se dem her

2 fine gækkebreve og 26 sjove gækkevers til påske. Se dem her – ALT.dk

For med gækkebrevet er det ikke blot sjovt at lave og fint at se på – Det er også med til at gøre bedsteforældre, tanter, onkler, fætre, kusiner og resten …

Påske betyder gækkebreve og gækkevers. Her finder du skabeloner til de fineste gækkebreve og 26 sjove gækkevers. Se alle gækkeversene her.

30 Bedste rim til gækkebreve – Børnerim – Regler – Vers

17. jan. 2019 — Et gækkebrev kan udformes på mange måder. Der skal dog medfølge et vers, der skrives på selve gækkebrevet, som man har udformet.

Hvert år op til påske så skal der selvfølgelig laves gækkebreve – Vi har samlet de bedste rim til gækkebrevet her på siden.

Find de søde, sjove og bedste rim til dit gækkebrev – Ideer til fest

Gækkebrev – Find de søde, sjove og bedste rim til dit gækkebrev

Herunder finder du en lille samling af sjove og søde gækkevers, du kan bruge i dit næste gækkebrev. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker.

Find sjove og søde gækkevers til dit gækkebrev. – Citat-uglen

Gækkevers til gækkebreve. Find vers til dit gækkebrev her.

Læs her 10 fine vers, man kan skrive på sit gækkebrev: Tekst: Line Kørner | Foto: Colourbox | 20. marts 2019 | Læsetid: 2 min.

Gækkebreve er en dansk tradition og til et godt gækkebrev, skal der selvfølgelig bruges et godt gækkevers.

10 gode vers til dit gækkebrev – Samvirke

10 gode vers til dit gækkebrev | Samvirke

Det korte af det lange er, du skal fise ud og købe et påskeæg til mig… 😀 (skal sendes over SMS før den er sjov) Del dette vers på Facebook 136. Gæk Gæk Gæk,

At sende gækkebreve er en gammel forårstradition, der har været kendt i Danmark siden 1600-tallet. At gække betyder at drille, og det er lige, hvad man gør, når man underskriver sit brev med prikker og forlanger et påskeæg retur, hvis ingen kan gætte narrestregerne. Læs her 10 fine vers, man kan skrive på sit gækkebrev:

Inspiration til vers til gækkebreve, en af påskens højdepunkter

De første rim, er også kreeret ud fra gæk, gæk, gæk, men med sjove og anderledes rim. Gæk, gæk, gæk. Mit navn det står med de sureste og krogede tæer. Pas på …

Få inspiration til vers til dine gækkebreve og læs om hvorfor man egentlig sender gækkebreve. Du kan også få ideer til at klippe gækkebreve.

Gækkebreve rim – Find både de traditionelle og kreative

25. feb. 2013 — Det er ved at være tid til at skrive gækkebrev og hos os kan vi godt lide at lave anderledes rim i stedet for det typiske med prikker, …

Skægge gækkebrevsrim – HolboHistorier

HolboHistorier: Skægge gækkebrevsrim

De 10 bedste vers til dine gækkebreve · 1:Gæk du søde lille, ih, du store milde. · 2:Mit navn det står med søm, pas på du ej blir øm! · 3:Bag busken jeg fandt en …

De 10 bedste vers til dine gækkebreve – Randers Amtsavis

De 10 bedste vers til dine gækkebreve | amtsavisen.dk

Det er nu, gækkebrevene skal skrives og sendes. Men hvad kan man skrive på dem, udover den klassiske “Mit navn det står med prikker”? Se de 10 bedste vers her.

Keywords: gækkebrev tekst sjov, sjov gækkebrev tekst