Aprilsnar 2021 tv2

TV 2 NYHEDERNE – Aprilsnar! Her er nogle af dagens…

Aprilsnar: Se dagens fup-historier her. Det er med at være ekstra varsom, når man læser avis tirsdag. Se et udpluk af mediernes påfund her. Man skal ikke …

Aprilsnar i danske medier – Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er en tradition at de danske nyhedsmedier hvert år 1. april bringer en aprilsnar i form af en nyhed som ikke har noget på sig.

Flere medier elsker stadig at drive gæk med læserne med en …

Flere medier elsker stadig at drive gæk med læserne med en aprilsnar | Nyheder | DR

1. apr. 2021 — Jeg er helt sikker på, at så længe aprilsnarren er en måde for medierne … Forud for 1. april har TV2, DR og flere andre medier dog oplyst, …

 ­

Borgmester med ”upassende” aprilsnar om corona

Borgmester på Frederiksberg, Simon Aggesen (K), er kommet i modvind, efter han forsøgte sig med en aprilsnar om corona på Facebook.

Flere medier dropper aprilsnarren: Virkeligheden er for …

Flere medier dropper aprilsnarren: Virkeligheden er for grotesk lige nu – TV 2

1. apr. 2020 — TV 2 har spurgt en række danske medier om deres overvejelser om aprilsnar. Herunder kan du læse, hvordan de forholder sig. Berlingske: Nej.

Coronakrisen er for alvorlig til, at man kan lave sjov 1. april, mener visse medier. Andre argumenterer, at vi netop har brug for noget at grine af.

Seneste nyt om coronavirus – TV 2 Nyheder

Seneste nyt om coronavirus – TV 2

1. apr. 2021 — 1. apr 2021 kl. 05.10 … mødte torsdag op i en park i Bruxelles, hvor der var anmeldt en koncert, som dog viste sig at være en aprilsnar.

Denne liveblog opdateres ikke længere. Hvad skete der? Torsdag blev der registreret 662 nye coronatilfælde i Danmark. 

Stem på din favorit: Her er årets aprilsnarre – TV 2 – Nyheder

Stem på din favorit: Her er årets aprilsnarre – TV 2

1. apr. 2019 — Læserne har talt – her er årets bedste aprilsnar … kan cykle hjemme foran tv-skærmen, da holdet fra 2021 vil være et virtuelt cykelhold.

Slut med rosiner i bagværk og børn under håndboldslutrunderne. Se listen over årets bedste aprilsnarre, og stem på din favorit nederst i artiklen.

Tik Tak Tail: Aprilsnar – S1:E120 • 8 min – TV 2 PLAY

Tik Tak Tail: Aprilsnar – S1:E120 • 8 min – TV 2 PLAY

Han forestiller sig, at han spiller guitar og trommer i et etmandsband, så han har samlet et publikum og vil springe ud blandt dem. 22. marts 2021 • 7 min. Tik …

Tik Tak Tail er historien om tigeren Taks utallige forsøg på at fange kaninen Tik, og om hvordan kaninen altid slipper fra tigeren, fordi han er…

Aprilsnarren er ved at uddø i de danske medier – Journalisten

31. mar. 2021 — Der bliver langt mellem aprilsnarrene i medierne i morgen. … Således svarer både TV 2 og DR, at brugerne ikke skal lede efter en aprilsnar …

Der bliver langt mellem aprilsnarrene i medierne i morgen. Tiden er løbet fra det, mener de fleste landsdækkende medier

Flere medier dropper aprilsnarren – MediaWatch

Flere medier dropper aprilsnarren — MediaWatch

31. mar. 2021 — 31.03.2021kl. 11.14. Flere medier dropper aprilsnarren … TV 2, der som flere andre medier har lagt aprilsnarren på hylden.

Tiden er ikke til opdigtede nyhedshistorier, lyder det fra bl.a. TV 2, der som flere andre medier har lagt aprilsnarren på hylden.

Keywords: aprilsnar 2021 tv2, tv2 aprilsnar, aprilsnar tv2 2021, tv2 aprilsnar 2021